Club Agility les fonts

FESTA MAJOR TERRASSA – FESTA DEL GOS

El diumenge dia 3 de Juliol vam col.laborar a la Festa del Gos de la Festa Major.
Gossos_fm_Terrassa005Al costat de la carpa del Parc de les Percepcions es va montar una pista de agility perque tots aquells terrasencs que volguesim aproparsi poguesin gaudir amb el seu gos de la sensacio de fer una pista d’agility.

Des de les 11h del mati fins a les 14h van passa moltíssims terrasencs que volien provar com ho  faria el seu gos.

Sobre la una de la tarda vGossos_fm_Terrassa008arem fer una petita exhibició amb els nostres gossos. Els nostres peluts es van portar de primera i mes si tenim amb conte que havian passat el mati lligats o tancats al transportin, que feia moltíssim calor i que perGossos_fm_Terrassa015 molts era el primer cop que tenien que “actua” fora del seu entorn i amb molta gent i soroll al voltant.

Va se un mati intens i cansat però molt satisfactori per el nostre club.

Aqui teniu unes quantes fotos que varem fer i l’enllaç amb el reportatge de la televisió de Terrassa:

Gossos_fm_Terrassa002Gossos_fm_Terrassa014
Gossos_fm_Terrassa012Gossos_fm_Terrassa011Gossos_fm_Terrassa010Gossos_fm_Terrassa009Gossos_fm_Terrassa004